Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ben je bijna jarig of net jarig geweest en ben jij gek op paarden? Dan is een kinderfeestje bij Voltige Vereniging Hipp-Oss echt iets voor jou!

 

Voltige is (turn-) oefeningen doen op een echt paard, denk maar eens aan het circus! Met een grote singel met handvatten hebben de kinderen voldoende houvast. De oefeningen worden in stap gedaan en de echte durfallen mogen misschien zelfs in galop. Het is een leuke uitdaging voor ieder kind (vanaf 6 jaar). Voltigeren is een sport voor jongens en meisjes. Je hoeft geen paard-rijervaring te hebben om mee te kunnen doen.

 

Na het verwelkomen van de kinderen, wordt er eerst een korte uitleg gegeven over wat we allemaal gaan doen. Het eerste half uur bestaat uit de warming-up en oefeningen op de ton (een nep-paard), de overige tijd gaan de kinderen op het paard allerlei leuke voltige-oefeningen doen. Wie kan er het langst staan op een pony? Weet jij hoe de ‘Prinsenzit’ moet? Wie weet ga je zelfs met z’n tweeën op de pony een kunstje laten zien!

 

– Uiteraard wordt het programma aangepast aan niveau en leeftijd

– Een kinderfeestje duurt ± 1,5 uur en is te boeken voor maximaal 10 kinderen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over een kinderfeestje bij Voltige Vereniging Hipp-Oss? Neem contact met ons op via het contactformulier