Clinic

Clinic

Een voltige-clinic is een uitgebreide voltige-les in groepsverband. Onder leiding van onze enthousiaste trainster(s) maken de clinic-deelnemers actief kennis met de grondbeginselen van de voltigesport. Deze clinic is een uitstekende manier om bijeen te komen met bijvoorbeeld vrienden, collega`s, vereniging of familie in de ontspannen omgeving van de Burgthoeve in Oijen.

Hipp-Oss verzorgt clinics voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen. Uiteraard wordt het programma aangepast aan niveau en leeftijd. Een clinic op locatie is eventueel ook mogelijk.

 

Een clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Het eerste half uur bestaat uit de warming-up en oefeningen op de ton (een nep-paard), de overige tijd worden op het paard allerlei leuke voltigeoefeningen gedaan, alleen of met tweeën tegelijk in stap, draf en zelfs galop (als het niveau dat toelaat). Er kan eventueel ook een korte demonstratie als slot worden gegeven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een voltige clinic? Neem contact met ons op via het contactformulier