Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ben je bijna jarig of net jarig geweest en ben jij gek op paarden? Dan is een kinderfeestje bij Voltigevereniging Hipp-Oss echt iets voor jou!

Wij hebben al vele succesvolle kinderfeestjes mogen verzorgen. En dat heeft al een heleboel blije gezichtjes opgeleverd.  

Inhoud van het kinderfeestje:
> Voltige is (turn-) oefeningen doen op een echt paard, denk maar eens aan het circus! Met een grote singel met handvatten hebben de kinderen voldoende houvast. 
> Na het verwelkomen van de kinderen, wordt er eerst een korte uitleg gegeven over wat we allemaal gaan doen. Het eerste half uur bestaat uit de warming-up en voorbereidende oefeningen op de grond. De overige tijd gaan de kinderen zowel op de grond, als op de ton (een nep-paard) en op het paard aan de slag met allerlei leuke voltige-oefeningen. Wie durft zijn handen los te laten, kan er op zijn knieën zitten of zelfs staan? Weet jij hoe de ‘Molen’ moet? Wie weet ga je zelfs met z’n tweeën op het paard een kunstje laten zien!

Wat u verder moet weten:
> Voltigevereniging Hipp-Oss verzorgt kinderfeestje voor kinderen vanaf 6 jaar. Uiteraard wordt het programma aangepast aan het niveau en de leeftijd van de deelnemers. 
> Voltigeren is een sport voor jongens en meisjes. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om mee te kunnen doen.
> Een kinderfeestje duur ongeveer 1,5 uur.
> Een kinderfeestje is mogelijk voor ongeveer 10 kinderen. Wilt u met meer kinderen komen, informeer dan naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij 2 paarden inzetten. 
> Gepaste kleding is verplicht in verband met het welzijn van de paarden. Een schoen met een zachte zool en waarbij de enkels vrij zijn (zoals; turnschoenen, balletschoenen, gymschoenen) en kleding die niet te los zit waarin je makkelijk kunt bewegen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een kinderfeestje te combineren met een demonstratie.

Neem voor een afspraak, meer informatie of vragen contact met ons op via het contactformulier, een e-mail of per telefoon