Demonstratie

Demonstratie

Organiseert u een evenement en heeft u nog een spectaculaire act nodig? Dan is een voltige demonstratie van Voltigevereniging Hipp-Oss een aanrader!

De voltigeurs hebben al vele demonstraties gegeven en zorgen dat wat ze neerzetten ook goed is. Voltige is een echte aandachtstrekker en het publiek geniet volop van de kunsten die er gedaan worden. Met een team van voltigeurs laten wij u diverse spectaculaire oefeningen zien op muziek. Afhankelijk van de ondergrond worden de oefeningen in stap, draf en/of galop uitgevoerd.

De demonstratie kan naar uw wens worden ingedeeld:
> Wij kunnen een demonstratie neerzetten waarbij we een verhaal vertellen en uitbeelden, bijvoorbeeld een sprookje, compleet voorzien van bijpassende kleding en muziek. 
> Een educatieve demonstratie behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen vooraf en tijdens de demonstratie uitleg geven over voltige en over de oefeningen die onze voltigeurs aan u laten zien. 
Heeft u zelf ideeën, dan vernemen wij die ook graag. We gaan dan samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Een demonstratie is zowel bij ons op de accommodatie als op een andere locatie mogelijk. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een demonstratie te combineren met een clinic of kinderfeestje.

Neem voor een afspraak, meer informatie of vragen contact met ons op via het contactformulier, een e-mail of per telefoon