Clinic

Clinic

Ben je op zoek naar een leuke activiteit op een evenement of heb je altijd al eens zelf voltige willen proberen? Dan is een clinic door Voltigevereniging Hipp-Oss echt iets voor jou!

Wij hebben al vele succesvolle clinics mogen verzorgen. En dat heeft al een heleboel enthousiaste reacties opgeleverd.  

De clinic kan naar uw wens worden ingedeeld:
> Wij kunnen een voltige-clinic verzorgen in de vorm van een uitgebreide voltige-les in groepsverband. Onder leiding van onze enthousiaste trainster(s) en voltigeurs maken de clinic-deelnemers actief kennis met de grondbeginselen van de voltigesport. Deze clinic is een uitstekende manier om bijeen te komen met bijvoorbeeld vrienden, collega`s, vereniging of familie.
> Wij kunnen ook een voltige-clinic verzorgen op een evenement. Dit kan zo lang of kort als u wenst en meerdere keren op een dag. Het is mogelijk om dit voor een vaste groep te doen. Maar het is ook mogelijk om kinderen uit het publiek een rondje op het paard te laten.

Wat u verder moet weten:
> Een clinic is zowel bij ons op de accommodatie als op een andere locatie mogelijk. 
> Voltigevereniging Hipp-Oss verzorgt clinics voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen. Uiteraard wordt het programma aangepast aan het niveau en de leeftijd van de deelnemers. 
> Gepaste kleding is verplicht in verband met het welzijn van de paarden. Een schoen met een zachte zool en waarbij de enkels vrij zijn (zoals; turnschoenen, balletschoenen, gymschoenen) en kleding die niet te los zit waarin je makkelijk kunt bewegen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een clinic te combineren met een demonstratie.

Neem voor een afspraak, meer informatie of vragen contact met ons op via het contactformulier, een e-mail of per telefoon