Vroegere paarden

Lola was het paard van de solo’s en duo’s van Hipp-Oss. Lola was altijd een opvallende verschijning op wedstrijd omdat Friezen niet of nauwelijks in de voltigesport voorkomen. Lola had een hele goede galop, ze was ongeveer 1.65 groot en lekker breed. Naast het voltigeren was Lola dol op springen en liep ze dressuurwedstrijden. Lola heeft al meerdere NK’s gelopen en is met team 1 in 2009 reserve kampioen geworden. Helaas is Lola 20 januari 2013 overleden.

Kiki is een kruising tussen een Connemara en arabier van 1.43m groot. Ze is ontzettend braaf en heeft 3 goede gangen, met name haar galop is ideaal. Naast voltige loopt Kiki western met haar eigenaresse José. Kiki is een bijzondere pony, de eerste keer dat zij in de voltigeles meeliep leek het of ze het al jaren deed. Kiki is heel kindvriendelijk, nuchter en houd van aandacht. Op 23 september 2006 liep Kiki haar eerste voltigewedstrijd in Hornaar. Kiki wordt voornamelijk ingezet als reservepaard en demonstraties, clinics en kinderfeestjes.

Nicolette (Nikki) is de pony van Theo, de eigenaar van Manege De Hoef. Ze is een Merens van ongeveer 1.55m en de kinderen noemen haar Nikki. Ze is heel breed wat een voordeel is bij voltige. Ze heeft 3 vlakke gangen en loopt ontspannen tijdens de les. Nikki vindt alles goed wat je op haar doet. Buiten het voltigeren wordt Nikki dressuurmatig gereden. Nikki wordt ingezet tijdens de recreatielessen en is sinds 2009 het wedstrijdpaard van team 2. In december 2011 is de voltigevereniging verhuisd naar een andere locatie; de zorgboerderij in Ooijen. Helaas konden we Nikki niet meenemen en daarom is besloten om deze bijzondere pony te verkopen.